Hemchevron_right...chevron_rightKumpanernachevron_rightRebecca Lampi

Rebecca Lampi

Frontend Developer

Frontend Developer

Kumpan Sweden AB

2020.9Pågående

Rebecca har nu med sina drygt 6 års erfarenhet hunnit med en uppsjö kunder, business cases, branscher och tekniker hos Kumpan. Tidigare uppdrag gav henne erfarenhet från både design, webb- och apputveckling i försäkringsbranschen.

Rebeccas positiva anda och can-do-attityd gör henne till en väloljad del i vårt Kumpan-maskineri.

Tech: React, Vue, GraphQL, Next.JS

Frontendutvecklare • The Stellar Collective

En ny webb åt The Stellar Collective med dynamiskt content. Strapi användes som CMS och Next.js för frontend.

Se Projektet Live

Frontendutvecklare • Evoli

Evoli efterfrågade en checkout för att teckna produktförsäkring. Utifrån skisser från kunden samt tillgång till API:er byggdes checkouten i Next.js.

Frontendutvecklare • Nordic Hair

En större redesign av Nordic Hairs hemsida byggt i PHP med WordPress som CMS.

Se Projektet Live

Frontendutvecklare • Studentflak

Utvecklat en webb för Studentflak med möjlighet för bokningsförfrågningar. Byggdes i PHP med WordPress som CMS.

Se Projektet Live

Frontendutvecklare • Svenska Granar

Webbshop för Svenska Granar som byggdes i WordPress med WooCommerce.

Se Projektet Live

Frontendutvecklare • Linguacom Academy

Utvecklade en ny webb för Linguacom Academy där tolkar kan boka in sig till olika kurser som tillhandahålls av Linguacom. Byggdes i PHP med WordPress som CMS.

Utvecklare

Greather Than AB

2016.122020.9

Greater Than jobbar med AI för att förstå och prissätta risk per bil i real-tid. De har tagit fram lösningar för bland annat bilförsäkringar, lojalitetsprogram och ”smart driving”. Rebecca som varit anställd sedan 2016, har varit en stor del i utvecklingen av produkterna.

Hemsidor:
Rebecca har byggt och underhållit ett flertal hemsidor och landningssidor åt kunder men också Greater Thans egna hemsida. Vissa av sidorna har även haft tillhörande kassa/checkout-moduler som hon har varit med och tagit fram frontend/design på. Många av landningssidorna gjordes i WordPress/PHP medans checkout-modulerna gjordes främst i Vue – med tillägg som Material Design, Vuetify och Bootstrap.

App-utveckling:
Rebecca har varit med och byggt upp en kodbas för företagets appar, åt kunder som exempelvis Kinto Japan, MS First Capital, Tryg och FIA. Detta har inkluderat funktioner så som leaderboards, statistik för ens körningar, körkvitton med direkt feedback, hitta och dokumentera bil, onboarding – samt implementation av kart-biblioteket Leaflet. Hon har även varit ansvarig över att sätta designstandard på hur appen ska se ut för att hålla en röd tråd – med hjälp av återanvändbara Vue-komponenter och globala stylesheets – samt med hjälp av frameworks som Material Design och Vuetify.

Design & UX:
Rebecca har även varit väldigt involverad i design & UX-teamet, och lagt mycket fokus på onboarding och konvertering av kunder. Hon har använt sig av Google Analytics och Google Tag Manager för att analysera trafik på företagets hemsidor. Även gått en workshop hos Conversionista för att få djupare förståelse och kunskap kring SEO.

Strukturer och testning:
Rebecca har också varit involverad i att ta fram nya processer och flöden för hur utvecklingsteamet ska jobba tillsammans för att öka kvalitén på produkten och det som sätts i produktion. Hon har jobbat agilt med Kanban-tavlor, använt Jest API, gjort code reviews och även gjort manuella tester.

Tech: HTML, CSS, Javascript, Vue.JS, Sass, Wordpress, JQuery, Npm-paket, Git, Docker, Adobe photoshop, AdobeXD, AdobeDesign, Google Analytics, Google Tagmanager, Semrush, Mailchimp

FIA Smart Driving Challenge

Rebecca var med och utvecklade en leaderboard för finalomgången av FIA Smart Driving Challenge i Paris, i december 2019. Leaderboarden visades på storbildskärm på eventet, där man kunde följa finalisterna i real-tid på en karta när de var ute och körde, tillsammans med deras nuvarande score. Denna leaderboard byggdes i Vue.

Creative Jam

Tillsammans med en kollega deltog Rebecca i en UX-tävling som hölls av Adobe XD i mars 2019 där de under 3 timmar tog fram en prototyp av en app. De skapade en prototyp av appen ”Oracle” – en app för att anonymt chatta och delta i diskussioner. För detta projekt vann dem ”Peoples choice Award”.

Rebecca Lampi

Kunskaper

React

NextJS

VueJS

HTML/CSS

Sass

Javascript

PHP/Wordpress

Gatsby

Google Analytics

Utbildning

IT, medier och design-programmet

Södertörns Högskola 2013 – 2016

Certifikat