Hemchevron_rightVåra tjänster
🏥 Låt oss bota din huvudvärk

Vi hjälper våra kunder att växa och stärka sina kundrelationer. Allt du behöver själv är en idé, och så skadar det heller inte om du har höga ambitionsnivåer.

Design

En kumpan tittar på de små detaljerna och den stora helheten. Hur uppfattas brandingen? Förstår användaren vad de ska göra? Hur behöver tummen röra sig över skärmen? Vi har lyckats som bäst när vi får människor att säga “WOW!” och när de slipper säga “#!%&“.

* Webbdesign* Appdesign* UX/UI Design* User Research* Prototyper* Branding* Motion Graphics
Del av Kumpans logotyp som symboliserar design

Utveckling

Du, precis som vi, vet att det är en ändlös teknikdjungel där ute. För att säkerställa att du inte går vilse bland digitala rovdjur, står vi redo att guida dig mot rätt väg — där din produkt blir snabb, säker och skalbar. Vår expertis är din vägvisare i teknikens labyrint, hjälper dig navigera genom utmaningarna till en plats där din produkt effektivt når sina mål.

* Webbutveckling* Apputveckling* AI* Frontend* Backend* Testning* Automatisering
Del av Kumpans logotyp som symboliserar utveckling

Growth

Du har säkert hört ord som KPI:er, konvertering och lär känna dina användare. På Kumpan ser vi det snarare som att vi förvaltar din produkt än att vi bara levererar något snygg och trendigt. Det syns kanske inte för blotta ögat, men i vår design och kod har vi redan förberett för detta steg. Allt för att det ska underlätta för dig att nå dina mål.

* Teknisk SEO* Performance* A/B-testning* Analytics* Annonsering* Sociala medier* Sökord
Del av Kumpans logotyp som symboliserar growth
👋 Såhär jobbar vi
center_focus_strong

Fokuserat

Med fokus på leverans och genom att alltid ha nästa steg i bakhuvudet kan vi hålla uppe effektiviteten.

person_off

Osjälviskt

Du, alltså kunden, kommer alltid först hos oss. Vi finns alltid här för att ge råd, men i slutändan bestämmer du.

emoji_objects

Kreativt

Något som kännetecknar alla kumpaner är deras kreativitet, vare sig det gäller design eller utveckling.

airwave

Tålmodigt

Vi är med på att alla inte har samma tekniska kompetens och lägger alltid tid och energi på att förklara resultaten noggrant.

admin_panel_settings

Ansvarsfullt

På Kumpan tar vi ansvar för det vi levererar. Vi skeppar aldrig något utan att kvalitetssäkra, och dyker en bugg upp så löser vi den.

opacity

Öppet

Som kund får du en total inblick i hur vi taktar på. Du kan kontinuerligt se framstegen och har full koll på vad som händer.

celebration

Festligt

Vi gillar att ha roligt tillsammans när vi arbetar och tycker att framgångar ska firas, gärna tillsammans med våra kunder.