Hemchevron_right...chevron_rightKumpanernachevron_rightFilip Heinel

Filip Heinel

React Developer

Frontend Developer

Kumpan Sweden AB

2022.5Pågående

Filip är en självlärd utvecklare som på kort tid lyckats få en stor bredd av erfarenheter. Från startups och det militära till tandvård och e-handel. Med en stor variation av intressen, stark servicekänsla och problemlösningsförmåga siktar han alltid på att säkerställa att inte bara kunden blir nöjd men även att skräddarsy konsultrollen till deras behov.

Första projektet på Kumpan var ett Greenfield med ML/AI-integration, React, React hooks, TypeScript och Redux där han ingick i ett team på fyra personer.

Kännetecken för Filip är att han är en ”go-getter” med hög energinivå och en vilja att ta sig an logiska problem.

Tech: React, Typescript, Javascript, Redux, RTK, Next.JS, Tailwind CSS, Headless UI, Tanstack Query & Table, Zustand, Azure Devops

Frontend Developer • Evoli

Filips första konsultuppdrag åt Kumpan hos försäkringsbolaget Evoli. Huvuduppgift var att bygga ett nytt back office system åt Evolis skadehandläggare i samarbete med ett mindre team utvecklare, en produktägare och delar av företagets ledning. Uppgiften gav även honom ansvar för sidans UX/UI design och deltagande i beslutsproccessen berörande produktens funktioner samt systemets arkitektur.

Under Filips tid på Evoli så utöver sina ordinarie uppgifter lyckades han även finna och få igenom förslag på effektivare hantering och strukturering av produktkrav samt synkronisering av arbetsflöden.

Frontend/Fullstack Developer

Muntra AB

2021.12022.5

Ensam frontend-utvecklare där fokus legat i funktionella komponenter skrivna i React med Redux/RTK som state management. Viss backend-utveckling i Node.JS samt integrationer mot andra plattformar.

Fylligare beskrivning av teknologier och exempel hittas i hans repo på https://github.com/Wilkrew

Tech: React, Typescript, React Hooks, Redux+RTK, Next.JS, Node.JS, QA White Box Testing

Filip Heinel

Kunskaper

Javscript/Typescript

React

Next.JS

Tailwind CSS

React Native

Node.JS

UX

Problemlösning

Besluts- och Riskanalys

Utbildning

Värnplikt, Jägarsoldat

Försvarsmakten 2019 – 2020

Certifikat