Hemchevron_rightKundcasechevron_rightRadeito

Bokningsapp för Radeito

UX/UI-design och apputveckling i React Native för att möjliggöra enkla verkstadsbokningar för Radeitos kunder.
schedule2 minuters läsning
Mockups av mobiltelefon och tablet som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.

Radeito är en app som gör det enkelt för användare att hitta och boka verkstäder. Tänk dig Uber, fast för verkstäder! Kumpan tillsatte ett helt team av apputvecklare, UX/UI-designers och projektledare som tog projektet från start till leverans.

Apputveckling blir som allra bäst i Kumpan-teams

Vi tycker att slutprodukten blir som allra bäst när vi får jobba i ett team av Kumpaner. Om våra UX/UI-designers får ta fram brand, skisser och prototyper och våra utvecklare får arbeta i samma team så garanterar vi att det som kommer ut vid leverans håller måttet—i allt från mikrointeraktioner till högpresterande kodkomponenter.

Vi är stolta över att ha fått göra hela arbetet—från början till slut—och det resultat som vi nu får visas upp. Appen är smidig, snygg och presterar bra i både iOS och Android (mycket tack vare gediget React Native-arbete och testning).

Mockups av mobiltelefon som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.
Mockups av mobiltelefon som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.

Planering och uppstart

Projektet inleddes med en noggrann behovsanalys för att förstå Radeitos mål och användarnas behov. Genom workshops och samråd definierade vi projektets omfattning, fastställde tidsramar och valde teknologier: AWS för backend, SST för infrastruktur som kod, React Native för apputveckling och Next.js för den publika webbplatsen.

Mockups av tablet som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.
Mockups av tablet som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.

UX/UI-design och apputveckling i React Native

Designfasen fokuserade på att skapa en intuitiv och engagerande användarupplevelse. Vi genomförde användartester för att validera designkoncept och säkerställa att appens och webbplatsens gränssnitt var både tilltalande och funktionellt. Vårt mål var att förenkla processen att hitta, jämföra och boka bilverkstadstjänster.

Under utvecklingsfasen implementerade vi de designade gränssnitten med hjälp av React Native, samtidigt som vi säkerställde skalförmåga och säkerhet genom AWS och SST. Vi arbetade agilt, med regelbundna sprintar och kontinuerlig integration och leverans, vilket möjliggjorde flexibel och effektiv projektframsteg.

aMockups av mobiltelefoner som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.

Resultatet: Smidigare verkstadsbokningar!

Resultatet blev en användarvänlig och tekniskt avancerad lösning som möjliggör en smidigare bilverkstadsprocess för användarna. Genom att kombinera genomtänkt design med kraftfull teknik har vi lyckats leverera en lösning som inte bara uppfyller, utan överträffar Radeitos och deras användares förväntningar.

Mockups av mobiltelefon och tablet som flyger och visar Radeito-appen på skärmen som Kumpan har utvecklat.

Få hjälp med att bygga användarvänliga appar som fungerar på alla dina besökares plattformar.