Hemchevron_rightKarriärchevron_rightDevOps

DevOps

Har du mer än 6 års erfarenhet inom DevOps och med moderna CD/CI verktyg? Titta hit!
Bild för jobbannons

Bli vår Kumpan!

Vi tycker att det ska vara roligt att gå till arbetet. Att ha en arbetsplats som bygger på gemensamma värderingar, och där kollektivet och kompetens står i centrum. Våra Kumpaner är våra viktigaste tillgångar, och det är genom dem som alla beslut fattas. För att förverkliga det har vi till exempel tagit bort alla chefer. Här är alla med och bestämmer!

Detta är några andra viktiga saker vi kommit fram till under åren:

Arbete är inte allt här i livet

Visst är det kul att arbeta! Men ibland kommer livet emellan. Vi är en flexibel arbetsplats och litar på att våra Kumpaner tar bra beslut som gynnar både företaget och individens situation. Vi erbjuder 6 veckors semester och åker på lite konferenser då och då för att liva upp vardagen.

Det ska löna sig att arbeta

Bra folk ska ha bra lön. Och bra pensionsavsättning. Sedan tycker vi att det är roligare att jobba när man delar på frukterna av arbetet. Här är alla med och delar på vinsten! Dessutom maxar vi friskvårdsbidraget och har en riktigt bra sjukvårdsförsäkring.

Kumpaner är konsulter med gemenskap

Vår plats för gemenskap är på kontoret vid Mosebacke. Här träffas vi några dagar i veckan och slår våra kloka huvuden ihop, lösa våra kunders problem med gemensamma krafter och käkar lunch med varandra. Ofta tar vi en öl eller två framåt eftermiddagen. Eller en kaffe. Huvudsaken är att vi får umgås. Brädspels- eller DnD-kvällar är ett standardinslag i en Kumpans vardag.

Vem tror vi att du är?

Säkerligen är du en nyfiken person, en sådan som älskar att skaffa sig nya kunskaper. Sådana får du nämligen här. Vi jobbar med många tech-stacks och vi har en avslappnad men professionell inställning till teknikval, något som troligtvis passar dig. Vi är själva framförallt vassa på open source, och tror att det är där du trivs bäst också.

DevOps kommer bli ett nytt produktben hos Kumpan och vi ser gärna att den som söker tjänsten har viljan att driva/vidareutveckla produktbenet tillsammans med oss. Tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling är inte nödvändigt; med engagemang och vilja kommer man långt! Det är däremot viktigt att du tidigare har varit konsult och gillar den typen av arbetssätt.

Det du behöver kunna redan när du kommer hit är:

  • Vi ser gärna att du har 6+ års erfarenhet inom DevOps och med moderna CD/CI verktyg.
  • Du har tidigare erfarenhet av AWS, Google Cloud eller Azure.
  • Terraform, Docker, Kubernetes, Ansible
  • Valfritt CD/CI verktyg (Jenkins, Github actions etc)
  • Monitorering med Datadog eller liknande, Bash Scripting.

Lite mer om oss

Vi är en webb- och konsultbyrå som funnits sedan 2004. Vi utvecklar webb och appar i open source-miljö, och är jäkligt vassa på grafik och teknik. Dessutom har vi kunder av vitt skilda slag med olika tech stacks och individuella utmaningar. Kontoret ligger uppe på Mosebacke, precis bredvid Södra teatern. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på hr@kumpan.se.

Glada hälsningar, Dina framtida kumpaner.